woensdag, oktober 06, 2010

Aan het lezen > Laat de klant naar jou komen

Erno Hannink helpt zelfstandige professionals social media slim toe te passen zodat ze meer klanten krijgen. Hij schreef o.a. het boek Laat de klant naar jou komen.

U werkte voor een baas. Het bedrijf zorgde voor de opdrachten en de administratie. Na verloop van tijd dacht u: dit kan ik ook.
U bouwde uw bedrijf op de bestaande relaties die u had uit de tijd toen u nog voor een baas werkte en u liet een website bouwen door een kennis. Maar op een gegeven moment merkte u dat er steeds minder opdrachten uit uw bestaande relaties kwamen. En u was al die tijd zo druk met opdrachten: tijd om aan acquisitie te doen was er niet. En u gaat uzelf toch niet verkopen?

Nu wordt het echt tijd dat er meer nieuwe klanten komen. 'Waar vind ik ze?' of beter nog: 'Hoe vinden ze mij?', zijn vragen die in u opkomen. 'Laat de klant naar jou komen' leert u in beeld te komen bij de juiste doelgroep op het moment dat die zoekt naar de oplossing die u kunt bieden.


Erno Hannink is 4 jaar bezig als fulltime ondernemer. Reden voor een feestje. Dat feest van Erno heet Geef je bedrijf een gezicht op Facebook. Alle informatie over dit event vind je hier. Inschrijven kan nog tot 8 oktober.

2 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor de aandacht en de promotie. Blij mee Poulus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan Erno. Gefeliciteerd met de verjaardag van je bedrijf en succes en plezier met het facebook-event.

    BeantwoordenVerwijderen