woensdag, november 11, 2009

Aanbod Netvibes doorgegeven aan de NS

Het aanbod van Netvibes om de NS te helpen met het opnemen van hun reisplanner-widget in de widget-directory heb ik doorgegeven aan de NS. Afwachten wat de NS doet met dit aanbod.

Het was nog best een puzzel om te ontdekken hoe je de NS kan e-mailen. Nergens staat een e-mailadres. Het aanbod uiteindelijk doorgegeven via een e-mailformulier.
Mijn e-mail aan de NS:


Voor de cursus 23 archiefdingen die we bij het Zeeuws Archief volgen heb ik uitgezocht hoe de widget van ns-reisplanner in netvibes geplaatst kon worden.

Ik heb de handleiding hiervan geplaatst op mijn weblog: http://is.gd/4REOQ
Deze handleiding trok ook de aandacht van Magdalena Böttger. Zij werkt bij Netvibes. Zij doet in haar reactie op mijn stukje het aanbod om de NS te helpen om de reisplanner-widget op te nemen in de netvibes widget-directory. Zodat het voor gebruikers van Netvibes in de toekomst makkelijker is om de widget in Netvibes te plaatsen.

Ik speel dit aanbod graag aan u door.

4 opmerkingen:

 1. Mooie actie Poulus. Ben benieuwd of men daar reageert. En een mooi voorbeeld van webcare bij Netvibes, vind je niet?

  Rob Coers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Rob. ben ook benieuwd of de NS hier iets mee doet. En zeker een mooi voorbeeld van webcare bij Netvibes. Zie mijn vorige post(je).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee wat leuk, zoiets verwacht je toch niet!? Ben ook reuze benieuwd naar een eventueel vervolg, hou je ons op de hoogte?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Marleen. Ja ik blijf verslag doen. Ben nu ook nieuwsgierig geworden of de NS aan webcare doet.

  BeantwoordenVerwijderen